Ревијата низ фотографии

Овие фотографии доволно говорат за позитивната атмосфера во која беа поретставени новите македонски авторски гласови.

Во овој број, кој во голема мера, тематски е посветен на Ревијата на мали книжевности која се одржува во Загреб и оваа година беше посветена на современата македонска книжевност, ви претставуваме албум со фотографии од двете книжевни вечери. Овие фотографии доволно говорат за позитивната атмосфера во која беа поретставени новите македонски авторски гласови.

z2

z1

z3

Напишано од
More from РЕПЕР
Оглед на културните хибриди во романот „Подвижни гробови“
Оглед на културните хибриди во романот Подвижни Гробови на Божин Павловски
Повеќе
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *