Креативност

Стрип на Алекс Норис
креативност
Тагови од објавата
Напишано од
More from РЕПЕР
Мери Шели за креативноста
Инвентивноста се состои во капацитетот на превземање на способностите на субјектот
Повеќе
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *