Аџии

Џон МекНот е британски уметник и илустратор

1 2 3 4 5 6 7

За авторот:, автор на бројни стрип наслови. Свои дела објавувал во разни списанија за стрипови. Првата книга, насловена Birchfield Close, ја објавил во 2010 година и со неа веднаш го привлекува вниманието на критичарите и љубителите на стрип уметноста. Потоа објавува уште една книга со стрипови, насловена Pebble Island. Живее и работи во Бристол.

Тагови од објавата
Напишано од
More from РЕПЕР
Денови и месеци – голема или мала буква?
Во нашиот јазик, имињата на деновите од неделата, на месеците и на...
Повеќе
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *