BookStar 2022: Brave new wor(l)ds

СО СВЕЧЕНО ОТВОРАЊЕ ЗАПОЧНУВА ИМПРЕСИВНАТА ПРОГРАМА НА ФЕСТИВАЛОТ „BOOKSTAR“ 2022   2 октомври 2022, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“, која го организира фестивалот на … Continue reading BookStar 2022: Brave new wor(l)ds