Продолжувам да готвам

Пилешко со кари Неколку дена немавме јадено месо, па решив денес да зготвам пилешко. Сношти го исеков стекот на покрупни парчиња и го маринирав…

Мразам гугутки

Многу мразам гугутки. Знам, знам што ќе си помислите. Сигурно сум лош човек. Но, не сум. Чесен сум… не крадам, помагам на постари. Немам…