Опасна мисија

Најмногу мразам да купувам голи јаболка изложени на избирање и на корона, па ги купувам оние што се спакувани. И портокалите се голи, ах, леле, сè ќе треба да се мие… што ме потсети дека треба да купам нови сунѓери за миење садови затоа што, велат стручњаците, опасно е да се користат повеќе од една недела, можеби најдобро секој ден да се менуваат?!

Невидлива жена

Во чест на годинашната добитничка на наградата „BookStar“,Славенка Дракулиќ, пренесуваме дел од нејзината најнова книга „Невидлива жена“!