Црно-бела реалност

Darkkind е млад фотограф од Скопје. Студирал на Факултетот за аудиовизуелни уметности ЕСРА – Скопје, а со фотографирање се занимава од 2008 година. Ѕирнете во неговата фотогалерија.

Darkkind е млад фотограф од Скопје. Студирал на Факултетот за аудиовизуелни уметности ЕСРА – Скопје, а со фотографирање се занимава од 2008 година. Ѕирнете во неговата фотогалерија.

Тагови од објавата
, , ,
Напишано од
More from РЕПЕР
Ортома
Ѓелески е автор на збирката хорор раскази „Морбидизам“ која, по појавата во...
Повеќе
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *