Финансиски проблеми

Колку тежи едно евро?

Колку тежи едно евро?

 

Тагови од објавата
Напишано од
More from РЕПЕР
Поетскиот превод меѓу создавањето и пресоздавањето
Преводот е форма. За да се разбере како форма мора да се...
Повеќе
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *