број 102

„Dying to Survive“ цврсто го вперува погледот кон важни морални дилеми

од

Трагичен микс од комични и драматични елементи, во кој социјални проблеми и комплексни морални прашања се анализирани со доза хумор. Долгометражното првенче на Вен…