Ноќ во градот

Еден краток, но одличен стрип за оние работи кои ги измачуваат жителите на градот и им го одземаат сонот.

Ноќ-во-градот---Александар-Поповски

Александар Поповски (Битола, 1969), дипломирал на ФЛУ – Скопје, отсек графика со графички дизајн. Тој е еден од основачите на стрип магазинот „Клик“. Објавувал стрипови во „Клик“ и „Макстрип“. Живее и работи во Битола.

Напишано од
More from РЕПЕР
Времето никогаш не умира, ниту кругот е тркалезен
Личноста што го открила Милчо Манчевски е продуцентот Сајмон Пери.Веројатно него треба...
Повеќе
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *