Тетоважа

Луси Белвуд (1989) е илустраторка и стрип-цртач која живее во САД. Честа тема во нејзините дела е морето и морепловството...

Луси Белвуд (1989) е илустратор и цртач на стрипови што живее во САД. Честа тема во нејзините дела се морето и морепловството, најмногу поради тоа што неколку месеци од својот живот ги поминала на брод, патувајќи низ разни делови на Северна Америка. Овде би сакале да ја претставиме со еден нејзин навистина меланхоличен стрип со кој го привлече вниманието на читателите низ светот.

123456789

Тагови од објавата
Напишано од
More from РЕПЕР
Осветлената геометриска шума „Вана“
Комбинирањето на природата и архитектурата може да се види како одлично олицетворение...
Повеќе
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *