Мама вели…

Стрип од Дарко Богданов, сценарио на Јордан Коцевски и колор на Стефан Коцевски

автор: Дарко Богданов
сценарио: Јордан Коцевски
колор: Стефан Коцевски

strip40

Тагови од објавата
Напишано од
More from РЕПЕР
Штипски театарски времиња (9 слики)
Мигновна или не, и сегашноста е сурово минлива, но минатото е стравотно...
Повеќе
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *