Животописот на едни нозе

Стрип од Стефан Виера

994386_364893526989416_425146576_n

Тагови од објавата
Напишано од
More from РЕПЕР
Разговор меѓу Хулио Кортасар и Евелин Пикон Гарфилд
Пренесуваме делови од разговорот кој критичарката Евелин Пикон Гарфилд своевремено го водеше...
Повеќе
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *