Интергалактичка бирократија

Кати Возницки (Katie Woznicki, 1984). Родена е во САД, а сега живее во Белград, Србија, каде што твори и создава стрипови, хип-хоп, но и други видови музика.

intergalakticka-birokratija-1 intergalakticka-birokratija-2 intergalakticka-birokratija-3

Кати Возницки (Katie Woznicki, 1984). Родена е во САД, а сега живее во Белград, Србија, каде што твори и создава стрипови, хип-хоп, но и други видови музика.

Тагови од објавата
,
Напишано од
More from РЕПЕР
Македонските хоризонти на Иво Андриќ
Нашето интересирање во овој пристап најмногу го привлекуваат патописите на Андриќ, меѓу...
Повеќе
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *