Финансиски проблеми

Колку тежи едно евро?

Колку тежи едно евро?

 

Тагови од објавата
Напишано од
More from РЕПЕР
Разбуди се и живеј
Мал осврт кон одбележувањето на годишнината од смртта на познатиот реге музичар...
Повеќе
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *