Галерија: Илија Маџаров

Галерија: Илија Маџаров

маска – акрил 2020

облаци – масло 2024

на земја – масло 2024

дремка – комбинирана техника 2023

пат – комбинирана техника 2023

премин – масло и јаглен 2023

река – масло 2024

тополи и езеро – акварел 2022

утро, ново лисиче – акварел 2022

утро – акварел 2022

пат за емаус – акварел 2023

улични светла – лавиран туш 2023

ранет – лавиран туш 2022

птица – лавиран туш 2022

сеќавање како јас и татко ми седиме во одисеја со печени печурки и пиво. изгубена е фотографијата според која е работена, па сликата е се уште незавршена – акрил 2019

охрид – акварел 2022

Тагови од објавата
Напишано од
0 replies on “Галерија: Илија Маџаров”