Карневалски слики 2013

Во четвртокот, 27 февруари 2014 година, во 19 часот, во НУЦК „Антон Панов“ во Струмица беше отворена изложбата на фотографии од конкурсот за карневалска фотографија „Карневалски слики 2013“

Во четвртокот, 27 февруари 2014 година, во 19 часот, во НУЦК „Антон Панов“ во Струмица беше отворена изложбата на фотографии од конкурсот за карневалска фотографија „Карневалски слики 2013“, во организација на здружението „Евро-визија“ од Струмица.

На конкурсот учествуваа дваесетина фотографи од цела Македонија, а пристигнаа преку 150 фотографии, од кои на изложбата беа презентирани педесет.

Љубителите на фотографијата во Струмица имаа можност да уживаат во убавата, егзотична, еуфорична фотографија, а со тоа и да ја проследат петтата по ред изложба на фотографии со која официјално започнаа познатите Струмички карневалски денови!

Тагови од објавата
Напишано од
More from РЕПЕР
Хенри IV
Во творештвото на Пирандело, како што е веќе споменато, провејува психолошкиот релативизам...
Повеќе
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *