НЕВЕРОЈАТНАТА ПРИКАЗНА ЗА ЏИНОВСКАТА КРУША – Јакоб Мартин Стрид

Писмото беше толку истенчено и искинато што дел од текстот сосема го немаше. Тоа изгледаше вака...

 

Објавена со поддршка на програмата Креативна Европа на Европската Унија

Тагови од објавата
0 replies on “НЕВЕРОЈАТНАТА ПРИКАЗНА ЗА ЏИНОВСКАТА КРУША – Јакоб Мартин Стрид”