Кратко со … Јордан Коцевски

Книга која ти го променила животот
Нема таква за сега

Книжевен guilty pleasure
Стивен Кинг

Жанр без кој книжевноста може да преживее
Неопходни се сите

Писател/ка со кој/а би поминал 24 часа во кафана
Уф, Ирса Сигурадотир

Ако до крајот на животот смееш да читаш само една книга, тоа би била:
Книга со празни страници, така секоја страна ќе ми биде различна (wink)

Тагови од објавата
Напишано од
More from Јордан Коцевски
Продолжувам да готвам
Пилешко со кари Неколку дена немавме јадено месо, па решив денес да...
Повеќе
0 replies on “Кратко со … Јордан Коцевски”