Европска литература

BookStar #9: Со програма од светски ранг до еден од најзначајните книжевни фестивали во регионот

од

Фестивалот BookStar со својата исклучително богата и општествено ангажирана програма во периодот 2-4 октомври ги стекна епитетите „фестивал со програма од светски ранг“ и…