Философија

Храбростa да бидеш свој: Е. Е. Камингс за уметностa, животот и стравот од чувствата.

од

„Да се биде никој друг туку себеси, во свет во кој што се случува сé, секој ден и ноќ, значи да се борите во најтешката битка во која може да се бори секое човечко суштество.“