Животот на еден фудбалски навивач

Брилијантен стрип од британскиот цртач Дејвид Сквајерс во кој се опишани сите фази низ кои минува еден љубител на фудбалскиот спорт чијшто омилен тим остварува лоши резултати.

 

животот на еден фудбалски навивач 1

животот на еден фудбалски навивач 2

Напишано од
More from РЕПЕР
Од љубовта – љубов
Кај нас, во веќе познатата Стара скопска чаршија, има останато само уште...
Повеќе
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *