Дел од плакатите на „100 Илјади поети за промена“

Погледнете што пристига на адресата на „100 Илјади поети за промена“

Манифестацијата „100 илјади поети за промена“, во соработка со здружението „Контекст – Струмица“, распиша конкурс за дизајнерско решение на постери/плакати што ќе бидат дел од групната изложба во рамките на фестивалот. Ваков конкурс се организира веќе трета година по ред – исто онолку пати колку што се организира оваа манифестација во Република Македонија. Ова се галериите од првата и од втората година.

Ова се дизајнерските решенија што се досега испратени на адресата на конкурсот што беше објавен како дел од програмските активности на манифестацијата „100 илјади поети за промена“, која оваа година треба да се случи на 28 септември 2013 година.

Плакатите ќе бидат дел од изложбата што е во склоп на поетското читање. Повеќе информации за самата манифестација може да најдете ОВДЕ!

Напишано од
More from РЕПЕР
ЧЕСТИТАЈТЕ ЈА НОВАТА ГОДИНА, СО ПОДАРОК ОД „АНТОЛОГ“
  Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство најавува дека акцијата...
Повеќе
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *