Фотографија

Беседа за изложбата „Гоја“, фотографии од Непал на Марија Грујовска

од

Кога веќе имате ваква стартна позиција, па уште и ако раскажувате од некоја далечна земја, тогаш е лесно да раскажете приказна. Уживајте во фотоприказните што ни ги раскажува Марија Грујовска.