Фотографии од Иван Илиев

Галерија со фотографии од Иван Илиев

Иван Илиев е фотограф од Кочани кој се занимава со фотограија повеќе од 10 години. Има една изложба зад себе, како дел од првото издание на фестивалот за независна уметност „Фрик“, а бил дел од групни изложби во Скопје, Сараево и Берлин..

Негови фотографии се објавувани во „Маргина“, „Вест“, „Форум“, „Време“..

Блог:

http://4secondsbehind.blogspot.com/

https://www.behance.net/bano

http://500px.com/ivanbano

 

Тагови од објавата
Напишано од
More from РЕПЕР
Да се патува – значи да се живее
Отсекогаш живеевме негде крај станица, горе-долу, ахасверски, секогаш крај шини, секогаш близу...
Повеќе
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *