ексклузивно интервју

Оксфордски убиства на македонски начин

од

Мартинес (1962) е аргентински писател чиишто дела се преведени на околу 35 јазици и е добитник на бројни награди. Наскоро на македонски ќе излезе и третата негова преведена книга „Оксфордски убиства“.