Ревијата низ фотографии

Овие фотографии доволно говорат за позитивната атмосфера во која беа поретставени новите македонски авторски гласови.

Во овој број, кој во голема мера, тематски е посветен на Ревијата на мали книжевности која се одржува во Загреб и оваа година беше посветена на современата македонска книжевност, ви претставуваме албум со фотографии од двете книжевни вечери. Овие фотографии доволно говорат за позитивната атмосфера во која беа поретставени новите македонски авторски гласови.

z2

z1

z3

Напишано од
More from РЕПЕР
Препрочитување на „Молитва“ од Конески
Еднаш во векот се раѓаат ваквите луѓе. Среќни сме како народ што...
Повеќе
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *