Уметнички фотографии од Ѓорѓи Митревски

Претставуваме галерија уметнички фотографии од Ѓорѓи Митревски.
[nggallery id=33]
Напишано од
More from РЕПЕР
Армада што ќе ве потресе и вознемири
Сепак кулминацијата на оваа книга е во вознемирувачките описи на бедата и...
Повеќе
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *