Оригами работилница

Ви пренесуваме дел од работилницата за оригами на Вера Велевска...

Ви пренесуваме дел од работилницата за оригами на Вера Велевска, дваесетгодишна студентка на Економскиот факултет, која со изработка на оригами се занимава три години. Во нејзината колекција со оригами доминираат различни геометриски облици во повеќе бои, но во последно време сè почесто изработува тридимензионални изданија на ликовите од цртаните филмови. Освен со оригами, се занимава и со илустрација и со моден дизајн.

[nggallery id=32]

Тагови од објавата
, ,
Напишано од
More from РЕПЕР
Што мразеше Јиже Потомпкин и од што се плашеше?
Јиже е седумгодишно момче со многу светла коса и со неподносливо сини...
Повеќе
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *