Светлина над Скопје

Фотографии на Иван Блажев од меѓународниот фестивал за куклен театар „Фенер“ во организација на Буден театар.

Ви претставуваме галерија фотографии од Иван Блажев, еден од фотографите што фотографираа на второто издание на меѓународниот фестивал за куклен театар „Фенер“ во организација на „Буден театар“.

[nggallery id=26]
Тагови од објавата
Напишано од
More from РЕПЕР
Страшливиот поет
Страшливиот поет не е штурец и не свири во мракот, не е...
Повеќе
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *