Хумор

Секој циклус има свој циркус

од

Афоризмот како најкратката форма на уметничкото изразување на мислата (да не го споредувам со танга гаќичките), речиси и не остава место каде би можело нешто да се скрие.

Сентиментални будали!

од

Дваесет Фејсбук статуси од еден страстен набљудувач на македонските прилики и неприлики, за кои одговорно тврдиме дека ќе измамат насмевка на вашите лица.

Мојте 5 минути! КОНЕЧНО!

од

Драги пријатеље на ФБ! Негде накај 9.30 саато ми стигна меил од извесен Раул Аја Адебамбе (за тии шо не знаат станува збор за принцо на Нигерија).