Kнига на месецот

Книга на месец Октомври

од

Книга на месецот ОБЕСКОСТЕНА – НЕВИДЛИВИ ЉУБОВИ – КУЈУНЏИЛАЦИ Изабел Вери На 10 октомври Изабел Вери гостуваше на Фестивалот на европската литература „Букстар“. 9….

Армада

од

Книгата е објавена со поддршка од Министерството за култура на Бразил / Фондацијата Национална библиотека.