Депресија

Силви Ројтер (1982) е родена во Стралсунд, Германија. Завршила факултет за графички дизајн, а се занимава и со илустрирање и цртање стрипови.

1

 

Силви Ројтер (1982) е родена во Стралсунд, Германија. Завршила факултет за графички дизајн, а се занимава и со илустрирање и цртање стрипови. Нејзиниот стрип насловен „Депресија“ постигна голем успех во светот и е објавен во многу списанија, како и на многу интернет страници и портали.

Напишано од
More from РЕПЕР
Тагата како последен чувар на сонот
Раде Силјан, „Отворена книга“ изд. „Матица“, Скопје, 2014)
Повеќе
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *