Двобој

Неретко во меѓусебните дуели страдаат и оние околу нас.

Јозеф Бенедикт Енгл (1867-1907) бил германски карикатурист и илустратор, познат по соработката со сатиричното списание Simplicissimus, кое излегувало еднаш неделно во периодот 1896-1967.

1 2

Напишано од
More from РЕПЕР
Не сте вие параноични, ние стварно ве следиме
(За „Очи со боја на чевли“ од Петар Андоновски)
Повеќе
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *