Погрешен избор

Извонреден стрип од американската цртачка и илустраторка која твори под псевдонимот Notofagus, и која живее и работи во Сан Франциско, САД.

 

wrongchoice_1

wrongchoice_2

wrongchoice_3

Тагови од објавата
, , ,
Напишано од
More from РЕПЕР
Низ уметничката призма на Дијана Богдановска
Галерија од делата на Дијана Богдановска, млада и успешна македонска уметничка.
Повеќе
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *