Осомничениот

Стрип од Едуардо Аруда

eduardo

Тагови од објавата
Напишано од
More from РЕПЕР
Луѓето наши паметни и вицкасти
Избор од афоризми и хумористични изреки, поговорки или мисли од познати и...
Повеќе
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *