број 11

Ортома

од

Ѓелески е автор на збирката хорор раскази „Морбидизам“ која, по појавата во PDF формат, наскоро ќе се објави и во печатено издание. Расказот „Ортома“ се издвојува по вештата комбинација на хумор и хорор.