Хероин

Краток, но навистина одличен и поучен стрип за последиците од користењето на една од најтешките дроги во светот.

хероин - џим хајмс

Американскиот цртач Џим Хајмс беше дел од подземната сцена која владееше со 1970-те години. Објавувал во неколку познати стрип списанија. За него не можат да се најдат многу информации, и неговата личност е обвиена со еден превез на таинственост и загадочност.

Тагови од објавата
, , ,
Напишано од
More from РЕПЕР
Пишувам крими-романи, читам класици
Кратко интервју со норвешката писателка Ким Смоге, чијшто роман може да се...
Повеќе
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *