Дракула

Алберто Бресија - стрип избор

breccia_dracula (1)

breccia_dracula (2)

breccia_dracula (3)

breccia_dracula (4)

breccia_dracula (5)

breccia_dracula (6)

breccia_dracula (7)

breccia_dracula (8)

Тагови од објавата
, ,
Напишано од
More from РЕПЕР
Зошто јунаците на Дизни носат бели ракавици?
Станува збор, имено, за тоа што сите тие јунаци носеа – бели...
Повеќе
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *