Портрети

Портретот е повеќе од визуелизација на ликот. Портретот е интимна врска помеѓу фотографот и субјектот....

Портретот е повеќе од визуелизација на ликот. Портретот е интимна врска помеѓу фотографот и субјектот. Понекогаш во ретки моменти на рапорт и магија душата се одлучува да сподели…

…да ја открие нејзината присутност. Тие милисекунди кога паѓа фасадата и се открива есенцијата на духот портретот ги пренесува во вечноста…

[nggallery id=29]

Напишано од
More from РЕПЕР
ЧЕСТИТАЈТЕ ЈА НОВАТА ГОДИНА, СО ПОДАРОК ОД „АНТОЛОГ“
  Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство најавува дека акцијата...
Повеќе
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *