број 29

Istanblues

од

Истанбул е град на кој со голема радост му се враќам. Го сакам поради тоа што ги обединува двете стихии што ми се најблиски – водата и воздухот.

Кога шетам

од

често, кога шетам низ градот, внимавам да бидам попристоен, оти има полно луѓе од кои ми е страв од тоа како ќе им се видам.