Секојдневни мисли

Бразилски цртач кој живее и работи во Лондон.

1

2

3

4

5

6

7

8

Лукас Левитан е бразилски цртач кој живее и работи во Лондон, Велика Британија. Тој веќе еднаш беше претставен на Репер со свој стрип, а овој пат пренесуваме една интересна приказна за еден човек заробен на своето работно место и за неговите летни мечти.

 

Тагови од објавата
Напишано од
More from РЕПЕР
Приказни за Горан Мудрецо
Приказните што овде ќе ги раскажам се мои лични приказни, но се...
Повеќе
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *